Süvisvalgusti ALESSIO GU10, ruut, IP54, valge

LAOS
Hind

8.90

Hindadele lisandub KM 22%

ALESSIO süvisvalgusti on turul tuntud klassika, mis kasutab GU10 pirni, võimaldades valida endale sobivaim värvustemperatuur. Valgusti on äärmiselt praktiline lisand igasse ruumi. See töötab hästi kontorites, poodides, pubides, restoranides ja kohvikutes, hotellides, samas näeb hea välja ka kodudes ja korterites. ALESSIO-l on IP54 kaitseklass, mis tähendab, et see sobib niisketesse ruumidesse ja isegi pritsiv vesi ei ole tema jaoks probleem.

ALESSIO süvisvalgustid on originaalse disainiga. Valikus on mitu visuaalset varianti – ruut ja ümar ning kolmes värvitoonis – matt valge, elegantne matt must ja inox/satiin (harjatud teras hõbedane). Nii ruudu kui ka ümara variandi puhul on ALESSIO viimistletud ümardatud viisil. Ümarus lisab valguspunktidele originaalsust, samas eelkõige annavad need esteetilist peenust, võimaldades luua peeneid paigutusmotiive.

Pirn ja sokkel ei sisaldu hinnas!

Kasutuskohad: Äripinnad, Eluruumid, Galeriid, Hotellid, Kaubanduspinnad, Kohvikud, Koridorid, Muuseumid, Näidiste saalid, Niisked ruumid, Restoranid, Siseruumid
Värv valge
Materjal Alumiinium, metall
Mõõdud Ø98x25mm
Sokkel GU10
IP klass IP54
Paigaldusviis Süvistatav
Garantii 2 aastat
Bränd GTV
Süvisava mõõdud 70mm
ALESSIO Datasheet Lae fail alla
Otsid uusi valgusteid?

Kas te plaanite uut valgustuslahendust kaupluseruumidesse või koju? Võtke ühendust meie spetsialistidega ja küsige julgelt nõu.

Võta ühendust